Smaak olijfolie
- Extra vergine olio al Peperoncino
Producent: Frantoi REDORO
Streek: Verona
Categorie Olijfolie : Olio Aromatizzati
Inhoud : 100 ml - Extra vergine olio al Limon
Producent: Frantoi REDORO
Streek: Verona
Categorie Olijfolie :Olio Aromatizzati
Inhoud : 100 ml - Extra vergine olio al Basilico
Producent: Frantoi REDORO
Streek: Verona
Categorie Olijfolie : Olio Aromatizzati
Inhoud : 100 ml - Extra vergine olio al Tartufo
Producent: Frantoi REDORO
Streek: Verona
Categorie Olijfolie : Olio Aromatizzati
Inhoud : 100 ml - Extra vergine olio Erbe Miste
Producent: Frantoi REDORO
Streek: Verona
Categorie Olijfolie : Olio Aromatizzati
Inhoud : 100 ml - Extra vergine olio al Rosmarino
Producent: Frantoi REDORO
Streek: Verona
Categorie Olijfolie : Olio Aromatizzati
Inhoud : 100 ml - Olio al Peperonico e aglio Biologico
Producent: Frantoi REDORO
Streek: Verona
Categorie Olijfolie : Olio Aromatizzati
Inhoud : 250 mlEen scherpe, smaakvolle olie, gemaakt met verse knoflook en pepers. De olie heeft een krachtige smaak, omdat de knoflook en pepers… - Olio al Rosmarino Biologico
Producent: Frantoi REDORO
Streek: Verona
Categorie Olijfolie : Olio Aromatizzati
Inhoud : 250 mlRedoro is een familie bedrijf uit 1895. Ondanks het succes zijn de oude waardes behouden gebleven, namelijk: kwaliteit, reinheid en… - Olio al Basilico Biologico
Producent: Frantoi REDORO
Streek: Verona
Categorie Olijfolie : Olio Aromatizzati
Inhoud : 250 mlEén van de meest gebruikte kruiden in de Italiaanse keuken is natuurlijk basilicum. Natuurlijk produceert Azienda Quattrociocchi ook… - Olio al Limone Biologico
Producent: Frantoi REDORO
Streek: Verona
Categorie Olijfolie : Olio Aromatizzati
Inhoud : 250 mlHeerlijke smaakvolle biologische olie, gemaakt met verse biologische citroenen. De olie heeft een frisse en volle smaak, omdat de… - Olio al Aglio Biologico
Producent: Frantoi REDORO
Streek: Verona
Categorie Olijfolie : Olio Aromatizzati
Inhoud : 250 mlEen krachtige smaakvolle olie, gemaakt met verse knoflook . De olie heeft een krachtige smaak, omdat de knoflook tijdens het persen…